Kurser

Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Anatomi og Fysiologi
Anatomi og Fysiologi

Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Kroppen er helt fantastisk. Lige meget hvilken del man studerer, er det helt utroligt hvad der faktisk foregår af processer i kroppen. Gennem de forskellige moduler får vi set på alle de forskellige systemer, der udgør et menneske.

Her er der fremmøde til undervisningen, så man ikke skal sidde derhjemme i sofaen, men faktisk ser andre og hjælper hinanden med at huske det hele. Dét er meget mere lærerigt! Plus, der er nogen at spise -måske kage - med.

RAB-niveau

For at blive Registreret Alternativ Behandler (RAB) skal du blandt andet have gennemført minimum 200 lektioner med anatomi og fysiologi og 100 lektioner med sygdomslære

Er der fordele som RAB-godkendt?

Ja, det er der. Dine patienter kan få tilskud til behandlinger fra for eksempel sygeforsikringen 'danmark'. Desuden er der flere sundhedsforsikringer, der dækker behandlinger udført af RAB-godkendte behandlere.

Med en RAB-godkendelse har du mulighed for at opnå momsfritagelse hos SKAT. Det er dog ikke alle behandlingsformer, som SKAT godtager til momsfritagelse. Du kan se, hvilke behandlingstyper SKAT godtager her.


Opbygning af kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære

Der er tale om modulopbyggede kurser med fremmøde en gang ugentligt, noget vil dog være web-baseret. Der arbejdes i øjeblikket på at tilføre en introduktionsdel, der bliver e-learn med nogle opgaver.

Du kan tage hele forløbet, eller et enkelt modul - hvad der nu passer dig bedst. 

Jeg blander tavleundervisning, med slideshow, gruppearbejde, fremlæggelse, spiludvikling og cooperative learning metoder og meget andet.

Anatomi og fysiologi

4 moduler, hver ca. 50 timer. Eksamen foregår efter hvert enkelt modul.

Modul A: Celle- og vævslære, nervesystem og hormonsystem

Modul B: Hjerte og kredsløbet, blod og lymfe, kroppens forsvar og fordøjelsessystemet 

Modul C: Stofskiftet, vitaminer og mineraler, nyrer og urinveje, lunger og luftveje, kønsorganerne og sanseorganerne

Modul D: Bevægeapparatet

Sygdomslære

2 moduler, hver ca. 50 timer. Eksamen er en samlet eksamen efter modul 2

Modul 1: Almen sygdomslære, infektionssygdomme, allergiske lidelser, hjerte- og kredsløbssygdomme, blodsygdomme, respirationsorganernes sygdomme.

Modul 2: Fordøjelsesorganernes sygdomme, nyre- og urinvejssygdomme, neurologiske sygdomme, hormonelle sygdomme, sygdomme i bryst og kønsorganer, hudsygdomme, bevægeapparatets sygdomme, psykiatriske sygdomme og psykosomatik.

Pensum

Kjeld Bruun Jensens 'Anatomi og fysiologi på en anden måde...' bind 1 og 2 samt 'sygdomslære på en anden måde...'. Bøgerne erhverver du selv inden undervisningsstart.

Til undervisningen kan der udleveres andet materiale som supplement.

Tilmelding

Tilmelding kan ske på https://bjornsholmkurser.dk/shop/. 

Du kan selvfølgelig også ringe på 93879296 eller kontakte mig pr. mail info@bjornsholmakupunktur.dk. 

Opstart  og kursusplan

Kursusplan 

Priser 2022/23

Anatomi og fysiologi pr. modul

Inkl. 1 eksamen pr. modul

3100kr

Sygdomslære pr. modul

Inkl. 1 samlet eksamen for begge moduler

2900kr

Re-eksamen

Planlægges ift. den specifikke situation

1400kr

Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf.nr. 93879296, hvis du har spørgsmål. Vil du gerne ringes op? Du kan bare udfylde denne formular: