Behandlinger

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Smerter

Smerter kan komme til udtryk som hovedpine, muskelspændinger, gigt, ledsmerter o.lign.

I kinesisk medicin opstår smerter fordi der ikke er frit flow i kroppen. Det kan der være mange grunde til, og derfor starter enhver behandling med et interview.

Allergi - høfeber

Allergisymptomer kan dæmpes markant med akupunktur, flere oplever at de ikke behøver medicin. Når symptomerne er reduceret er det ofte vigtigt at opbygge immunforsvaret.

Psyko-emotionelle problemer

Herunder fx. angst, stress, fobier og depression. Der forskes meget, og der er nu god evidens for at akupunktur sammen med medicin virker hurtigere end medicin alene.

Søvnproblemer

Svært ved at falde i søvn, eller vågner du mange gange i løbet af natten? Kører tankerne i ring? eller har du det varmt?

Urinvejsproblematikker

Skal du op mange gange om natten, inkontinens eller har du svært ved helt at tømme blæren? Problematikker som kan lindres med nåle eller moxa.

Kosmetisk akupunktur

Ubalancer i det indre kan sætte sig i det ydre, og tiden kan vi ikke løbe fra. Med kosmetisk akupunktur får du de gode resultater uden anvendelse af giftstoffer eller kniv. Bliv den bedste udgave af dig selv. 

Infertilitet og graviditetsgener

Svært ved at blive gravid? Akupunktur får kroppen i balance, så graviditet bedre kan opnås.

Kvalme, søvnproblemer, lægkramper m.v. under graviditet kan reduceres.

Behandlingsmetoder i klinikken


Akupunktur nåle, af kirurgisk stål
Akupunktur nåle, af kirurgisk stål

Akupunktur

Akupunktur er meget fine nåle, der sættes i punkter på kroppen. De symptomer du fortæller om hjælper mig til at finde en kinesisk diagnose og derudfra vælge de mest effektive punkter.

Mit teoretiske fundament er Traditionel Kinesisk medicin, der har en lang historie. Ikke desto mindre udvikles den stadig, når moderne videnskab gør nye fund - skalp-akupunktur er et eksempel på dette.

Cupping og Guasha

Behandlinger, der stimulerer cirkulationen i området. Alt efter problemstilling vælges hvor kopperne skal sidde og om de evt skal bevæges. Ved Guasha skrabes huden med et redskab. 

Bruges ved for eksempel:

- smertetilstande
- spændte muskler, myoser
- hovedpine
- hoste og lungesygdomme
- appelsinhud 🍊
- arvæv

Oscillations-akupunktur til fx. allergi
Oscillations-akupunktur til fx. allergi

Oscillationsakupunktur

I behandling af allergi og intolerancer, anvender jeg ofte en metode, der kaldes Oscillationsakupunktur. Den er udviklet af Dr. Gumbiller fra Tyskland, men teoretisk funderet i Traditionel Kinesisk Medicin.

Metoden er også effektiv ved angstbehandling, og der skal ofte 3-4 behandlinger til.

Semi-permanente akupunturnåle, sidder i øret fra 1 - 14 dage.
Semi-permanente akupunturnåle, sidder i øret fra 1 - 14 dage.

Auriculoterapi (øreakupunktur)

Øret ses som et microsystem, og repræsenterer som sådan hele kroppen. Her anvendes ofte nåle, som bliver siddende i øret i 2-14 dage. Der er god effekt af denne behandling ved stort set alle symptomer, jeg anvender det oftest som supplement til mine behandlinger.